Proef van het activeren van veranderen

In één avond een handvol veranderinstrumenten in een dynamische sessie


Voor Wie : Elke veranderaar (en ontvanger van de verandering): van business consultant tot aan project- en programmmanager; van support officer tot product owner, van scrummers, leaners tot agile werkers, van ontvanger van de verandering tot aan de manager daarvan.
Spreker(s) : Joke Stoop, Bert van der Hooft MCM
Wanneer : Donderdag 11 April 2019
Hoe Laat : 18:00-21:00 uur (opening zaal 17:30)
Waar : CGI Rotterdam, George Hintzenweg 89. Presentatieruimte 10de verdieping.
Opmerkingen:Inclusief maaltijd vanaf 17:00 uur. Ben je niet van CGI, laat ons dan weten of we een parkeerplaats moeten reserveren.


MELD JE AAN


Als resultaatgerichte veranderaar sta je voor de balans tussen het richting geven aan verandering en het activeren van die verandering. Dat is niet makkelijk als je voor de taak staat om de verandering te implementeren en voor elkaar te krijgen. Je puzzelt met het duiden, het borgen en het duurzaam activeren van de verandering. Je wilt de volgende stap zetten: betere verandervaardigheden om je meerwaarde als professional te vergroten. Maar hoe dan? En wat leer je dan? En hoe borg je je eigen verandering?

Op deze open avond proef je van de CGI Change Activation Masterclass. Van veranderdiagnose tot aan weerstand. Van communicatie over verandering tot aan het begeleiden van individuele verandering. Van het inschatten en beïnvloeden van de veranderkrachten tot aan het ontwikkelen van individuele veranderkracht.

We richten deze avond onze blik op het veranderlemniscaat (de veranderkrakeling), die je helpt om de verandering te duiden, er richting aan te geven en de verandering te activeren. De veranderkrakeling is een integrale aanpak die ook een gemeenschappelijke taal binnen je verandertraject helpt te creëren. We proeven van een handvol instrumenten uit de veranderkrakeling

Ervaar de dynamiek van het activeren van verandering op deze Open Avond. We gaan echt aan de slag! Dus geen uitgebreide intro's of slideware. Eerdere ervaringen dit is de meest affectieve training die ik ooit gehad heb. (bron: PMI bijeenkomst). Collega's en klanten zeggen dat iedereen hem gevolgd zou moeten hebben. 

Kom met collega's, je leidingegevende en klanten. Je mag ze uitnodigen om zich aan te melden. Jullie gaat op zijn minst naar huis met een handvol instrumenten.

Je trainers zijn:

Joke Stoop

Bert van der Hooft

Joke Stoop is CGI Practice Lead en als veranderaar actief bij CGI. 

Bert is als verandermanager geïnspireerd in het activeren van veranderen en is als master of change actief in diverse sectoren (van de financiele wereld, de bouw, de automotive industrie, de publieke sector, de gezondsheidszorg tot en met waterleidingbedrijven). 

Samen zijn Joke en Bert de trainers van de Change Activation Masterclass.MELD JE AAN

Meer weten over de Change Activation Masterclass? Lees er meer over of neem contact met de trainers op.